22 de febrer del 2010

EL MUSEU DE DALÍ.

Les tres aules d'educació d'infantil ja estem acabant el projecte de treball de Dalí, es per això que hem decidit fer una exposició al rebedor de la nostra escola amb tots els treballs que han fet els xiquets i xiquetes de 3,4 i 5 anys.
A l'entrada de l'escola podeu veure la torre galatea feta pels alumnes de 3 i 4 anys i un dibuix de Dalí pintat pels alumnes de 5 anys.
També hem confeccionat tres arbres divertits amb elements típics de Dalí, l'arbre dels rellotges(5 anys) ,l'arbre dels bigotis(4 anys) i l'arbre dels ous ferrats(3 anys).
Com a obres d'art la classe de 3 i 5 anys han fet en diferents tècniques plàstiques l'obra "Cistell de pa" . Els alumnes de 3 anys han imaginat que mirava Ana Maria en el quadre "muchacha en la ventana" .La classe de 4 anys ha fet un autoretrat de Dalí en pintura i els xiquets i xiquetes de 5 anys amb retoladors.
Destacar la torre galatea individual que han fet amb cartolina els xiquets de 5 anys
També els tres cursos han fet un gran elefant de potes llargues i al taller intercicle han elaborat uns llavis amb fang "llavi rubi"
Dir que les activitats han estan ideades per tot el cicle d'eduació infantil i per dues alumnes de pràctiques Maria i Andrea que s'han involucrat de ple amb tot el procés de l'elaboració del projecte.

Agrair tots els recursos trobats per internet elaborats per altres escoles d'infantil.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada