1 de febrer del 2010

LA TITELLA VIATGERA "FELIPA"


Aquesta és Felipa, la nostra titella viatgera.
I per què li va posar aquest nom la nostra mestra? Molt simple, perquè en tots els noms que tenim a l'escola no estava la lletra F, i com estem aprenent les lletres a partir dels nostres noms , doncs ens feia falta aquest nom, el qual no podem negar que al principi ens feia molt de riure.
Felipa va arribar dins d'una capsa molt colorida, però va arribar a la nostra classe tota nueta, dins hi havia una carta, en la qual ens demanava urgentment ajuda a nosaltres i a les nostres famílies. Felipa no tenia res, ni ulls, nas, orelles, peus ...ni tampoc roba. Així que cada dijous vam decidir fer un sorteig i al xiquet que li tocarà hauria d'emportar-se a Felipa a la seua casa el cap de setmana i completar-la amb alguna cosa.
Primer li vam fer ulls, boca, orelles, cabells, jaqueta, falda, sabates, calçons... però encara queden molts xiquets i també moltes coses , una tan important com és el nas.

1 comentari:

  1. Hola Cristina, felicidades por tu blog, mola mucho y nos irá muy bien a los padres para enterarnos bien de todo lo que se cuece en la clase y poder comentar en casa.
    Gracias y te seguiremos. Animo.
    Ana Querol

    ResponElimina