18 de maig del 2010

LA INCUBADORA


La classe dels caragols estem d'enhorabona, ens ha nascut un pollet, i el seu nom és Charlot.
Dimarts al matí vam arribar a l'escola i vam tindre una gran sorpresa, ens esperava un pollet el qual havia nascut feia poques hores.
I quina és la gran pregunta? Per què ha nascut sols un ou??? Dons té una explicació el passat dilluns se'n va anar la llum a l'escola al matí i el procés de la incubadora és molt molt delicat.
Per què li hem posat al pollet Charlot??? Perquè estem estudiant el projecte dels pallassos i el mateix dia de l'arribada al món del pollet ens tocava fer la fitxa de Charles Chaplin i per això li hem cridat així.
També hem de dir que el naixement de Charlot ha sigut tot un gran esdeveniment a l'escola han passat molts dels alumnes de l'escola a conèixer el pollet a la nostra aula.
A partir d'ara el tindrem uns dies a l'escola, li donarem menjar i aigua i els papàs del nostre protagonista Izan se l'emportaran a la seua granja per a que continue la seva vida junt als seus.
Gràcies a Izan per fer-nos viure aquesta experiència i vos animen que si teniu l'oportunitat la podeu posar en marxa.

1 comentari:

  1. La veritat és que és tota una experiència!
    Els alumnes de 3r de primària, vam anar a conéixer Charlot ja que molts de nosaltres no havíem vist mai un pollet acabat de nàixer, i sentíem curiositat per veure'l.
    Ara a cuidar-lo!
    La classe de 3r.

    ResponElimina