9 de novembre del 2010

BINGO

Aquesta setmana hem fet el nostre primer Bingo.
Hem tret el joc amb una capsa i hem posat un poc de misteri a la sorpresa que hi havia allí dins.
Ràpidament tots els xiquets de la classe han vist que era un joc de boles amb números, estaven tots molt atents al funcionament d'aquella màquina . Seguidament hem repartit un full amb números de l'1 al 20 per cada xiquet. Un a un han vingut a la taula de la mestra per treure un número i cantar-lo.
Els altres companys havien de comprovar si tenien el número i pintar-lo de color.
Els números els anotava en gran a la pissarra la mestra i ells a soles els buscaven al seu full.
El xiquet que ha pintat tots els números abans, ha de cantar ben fort BINGOOOOO, avui la nostra guanyadora ha sigut Sara.
En aquest joc hem treballat les matemàtiques concretament números i operacions. Hem recordat la sèrie numèrica, hem treballat la memòria visual de números, hem fet operacions com quants he pintat? quants hem falten per guanyar? Aquesta activitat és ideal per treballar números d'un mode globalitzat.
Recomane aquesta activitat per a realitzar a classe és molt divertida i a més els xiquets estan molt motivats i ens serveix per avaluar. El material és molt fàcil de trobar en els tot 100 podem trobar Bingos molt econòmics i els fulls els podem elaborar nosaltres amb plantilles diferents .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada