7 de novembre del 2011

MESTRES EN HODURES

Aquest cap de setmana  vaig tindre el gust d'assistir a una conferècia sobre l'experiència de quatre mestres , dos d'ells veïns del nostre poble i amics personals, que van gaudir el passat estiu a Hondures ajudant de voluntaris a una escola al mig de la selva i un centre d'acollida a la Ceiba.
Xavi ,Javi i Israel  són mestres d'infantil al CEIP Manel Garcia Grau i Sonia és professora de valencià a les Carmelites van estar durant un mes de l'estiu de 2010 col:laborant en Helping Honduras Kids una associació sense cap ànim de lucre en la qual van ajudar a molts xiquets i xiquetes molt necessitats d'aquestes poblacions.
Però el mes important és la labor que estan fent ara, continuen ajudant-los gràcies a les xicotetes aportacions de tots els coneguts i organitzen mercats solidaris amb treballs manuals fets pels seus propis alumnes. A partir d'aquestes aportacions han pogut acabar de construir un edifici al mig la selva i garantir la contratació d'un mestre d'infantil per als més xicotets .
Des d'ací felicitar-los per la seva  tasca i us esperem a la nostra escola per a presentar-nos el vostre projecte i sensibilitzar al nostre alumnat. Una abraçada molt forta.
En aquest enllaç podeu veure el diari dia a dia d'allò que van fer en la seva estada a Hondures.
MESTRES EN HONDURES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada