9 de juny del 2013

TALLER DEL CINEMA

Al llarg d'aquest mes d'abril i maig hem fet un xicotet taller del cinema amb una durada de 6 sessions. Aquest taller l'hem fet a les vesprades amb els tallers intercicles.
Hem treballat nou vocabulari i ens hem convertit amb actrius i actors . Hem fet xicotetes seqüències de pel·lícules de por i de riure, tot d'un mode informal i divertit. També hem vist fragments xicotets al youtube de tipologies de pel.lícules ,com un petit fragment de Charles Chaplin per veure com era el cinema en blanc i negre o el capítol de Mr Been a la piscina per fer-nos riure un poc.



També hem elaborat un xicotet dossier de fitxes on hem parlat de la tipologia de pel·lícules, hem fet una claqueta, hem dibuixat la nostra pel:lícula preferida, hem escrit les part d'una sala del cinema i hem classificat pel·lícules.
Per acabar el taller hem visitat el cinema del nostre poble ,Emilio  ens han explicat el funcionament de la màquina ,ha posat la pel·lícula i ens dit com es deia cada part de la màquina, també ens ha ensenyat les parts de la sala i finalment hem vist un xicotet trailer.
Ens ho hem passat molt bé i també hem aprés moltes coses .De part de tots els xiquets d'infantil  i mestres moltes gràcies Emilio.


1 comentari:

  1. Qué buenísima idea habéis tenido. Seguro que aprendieron un montón. Un beso.

    ResponElimina