16 de desembre del 2013

CURS: MÈTODE BAPNE, Javier Romero




Fantàstic curs a Vilafranca impartit pel creador Javier Romero del MÉTODO BAPNE.

Un cap de setmana intens jugant amb el nostre cos i la percussió que podem fer amb ell, amb un grup de 28 persones, mestres i estudiants els quals hem gaudit de noves sensacions i hem activat al 100% el nostre cervell. Us deixe i recomone que li pegueu una miradeta a la seva pàgina web.

Ara disposem d'un gran recurs i gran ventall de jocs que segur que fem servir com a nivell personal i segur que fem gaudir als nostres alumnes amb algun joc o ball dels que ens ha ensenyat.

Ací teniu un video del youtube on podeu veure clarament la tipologia d'activitats que vam fer amb ell. Es tracta de potenciar i activar al màxim el nostre cervell, jugant amb jocs on impliquen moviment, llenguatge, molta atenció,  desenvolupar la lateralitat.... a mode personal dir que els dos dies del curs acabes amb una sensació d'estar al·lerta,  amb una gran energia... i és normal ja que tots els jocs estan justificats amb treballar totes les parts del nostre cervell.
Des d'ací agrair a Javier Romero per voler pujar al nostre xicotet poble i fer-nos descobrir el seu mètode,  ben segur que ens tornem a veure  per continuar aprenent d'aquest nou mètode.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada