30 d’octubre del 2014

NOU RACÓ DEL ELEFANTS

Amb tota la informació que han portat els xiquets de la classe ja tenim obert el nostre racó dels elefants.


29 d’octubre del 2014

CONCERT DE DAMARIS GELABERT.

El cap de setmana vam poder disfrutar del concert de Damaris Gelabert a la casa de la Cultura de Vilafranca, i com no vam pujar a l'escenari a cantar una de les nostres cançons preferides, les vocals.

26 d’octubre del 2014

23 d’octubre del 2014

LA PATACA D'ARIADNA

Ariadna esn ha portat una super pataca, aquest cap de setmana ha estat amb la seva família collint pataques i ha volgut compartir amb tota la classe aquesta super pataca, gran i amb una forma molt diferent a la que solen tindre.

21 d’octubre del 2014

CONCERT DE DAMARIS GELABERT AL NOSTRE POBLE.

Aquest cap de setmana tindrem el gust d'assistir al concert de Damaris Gelabert que farà a la casa de la Cultura a les 16:30 el dissabte del nostre poble, VIlafranca.
Estem molt contents i il·lusionats perquè són les cançons que aprenem amb la mestra de música i la nostra mestra ens posa cada dia. Tenim moltes ganes d'assistir al concert i coneixer a Damaris.
Us deixe l'enllaç de les nostres cançons preferides, esperem que ens les cante totes perquè ens les sabem totes.


Amb aquesta cançó aprenem les vocals de la mà de Damaris Gelabert
                       També una altra cançó que ens agrada molt és ABECEDARI

16 d’octubre del 2014

EIXIDA DE LA TARDOR

El passat dia 8 d'octubre vam fer l'eixida de la tardor. Vam passar un dia molt agradable ja que el temps ens va acompanyar.

13 d’octubre del 2014

COMENCEM NOU PROJECTE DE TREBALL: ELS ELEFANTS

ATENCIÓ COMENCEM NOU PROJECTE: 

ANEM A ESTUDIAR:
 ELS ELEFANTS

10 d’octubre del 2014

JOC NOU: CLASSIFIQUEM

Amb aquest joc treballem moltíssims objectius: Classifiquem per colors amb gots xicotets de plàstic, posem tantes peces com diu el números, fem construccions i fomentem la creativitat i treballem la psicomotricitat fina amb els nostres dits ja que les peces són molt xicotetes. Els agrada molt jugar aquest joc, ja que té moltes possibilitats, joc dirigit o joc lliure.

5 d’octubre del 2014

JOC DE COMPTAR

Presentem el joc de comptar a l'estora i el fem en tots els xiquets. Després a racons poden jugar en parelles i s'ajuden d'uns als altres. Mireu que bé s'ho estan passant Sara i Martina.

2 d’octubre del 2014

FANTÀSTICA CANÇÓ: Hickory Dickory Dock

Cançó amb un èxit total a la nostra classe, prepareu-vos per riure. Amb un final intrigant, sorprenent gaudiu de les cares que posen els xiquets quan surt l'elefant.....